Hitta din virtuella chatt partner

Säker Dating

När du letar efter en ny partner på Sweden Date är det viktigt att du känner dig helt säker. Vi vill ge dig möjligheten att hitta den du söker efter på ett säkert sätt . Alla profiler måste först godkännas av vårt administrationslag. Så både bild och profil text är i överensstämmelse med våra regler . Kom ihåg att det inte är tillåtet att använda olämpligt eller kränkande språk i profil texten, då kommer inte profilen att accepteras . Vårt administrationslag arbetar 24/7 för att ge dig bästa möjliga service . Vårt arbete består av godkännandet av bilden, profiltexten, eventuella problem med betalning och svar . Får du förolämpande eller grova meddelanden av våra medlemmar, vänligen rapportera detta till vår administration genom på e-post till support@sms-dejting.com eller support nummer 020 0895462. Allt vårt jobb består är för att du som medlem ska känna dig så säker som möjligt.  


Säkert och anonymt

    Det är bäst att vara anonym i början, när du känner att du har kommit närmare din partner, kan du sakta men säkert ge mer information om dig själv. Säg inte hela ditt namn, din e-post, mobil eller annan information om dig själv i presentationen eller i det första meddelandet . Du kan känna när det är rätt tid att uppge ditt namn och annan kontaktinformation. Viktigt är att lära känna den person du är i kontakt med. Vi från Sweden Date vill ge dig bästa möjliga service för att kommunicera på ett säkert och tryggt sätt. Du själv bestämmer fritt när du känner dig redo för att kommunicera utanför Sweden Date.   


Tyck till

    Ibland är det svårt att få ett tillräckligt bra intryck av personen man är i kontakt med. Det är inte alla som lyckas på första försöket . Detta kan bero på många faktorer såsom åldersskillnader, intressen, utseende, geografiska avstånd och personlighet . Här hittar du den person som passar dina behov på ett tryggt och diskret sätt. Mobildating gör att du kan beskriva dig själv på ett enklare sätt. Kanske du är blyg i verkliga livet och har problem med att få kontakt med någon du älskar . Här kan du leva ut dina fantasier, bli kär och hitta den sanna kärleken på ett enkelt och anonymt sätt. Det är viktigt att ha den bästa bilden på din profil, det kommer att ge dig mer uppmärksamhet och chanserna för en lyckad erfarenhet ökar. Ofta säger en bild mycket om personen, och den andra personen får ett mer positivt intryck av dig. Kom ihåg att du bestämmer vad du vill göra, låt inte någon pressa dig till att göra saker du inte vill. Du bestämmer även när du känner dig redo för träff och med vem. Det är inte alla som vill ha träff, många är bara ute efter en god vän eftersom de känner sig ensamma och behöver någon att prata med. Även om du har profil på Sweden Date, betyder det inte nödvändigtvis att du är skyldig att träffa den person som du är i kontakt med.  


Dejt

    När du känner att tiden är rätt för en träff, har vi några bra tips vi kan ge dig. Oftast är det bäst att träffa någon på en offentlig plats, välj en tid där du är säker på att du inte är ensam. Ta med en god vän på din första dejt, det kommer att ge dig en känsla av trygghet . Be inte din partner plocka upp dig från din bostad eller ta dig hem . Viktigt att du ordnar transport till platsen och tillbaka själv. Det finns alltid en risk att träffa en ny person, man vet aldrig vad som döljer sig bakom personligheten . Använd tipsen och dem kommer att ge dig en större trygghet på din första dejt . Var uppmärksam, var försiktig och använd sunt förnuft, men trots all så ha det fint och upplev en innehållsrik dejt!  

Anonym

    Vi från Sweden Date vill ge dig säker och anonym dejtning. Det är viktigt att du i början behåller din anonymitet mot den person du är i kontakt med. Vi vill erbjuda dig den senaste och bästa tekniken, så att du känner dig så komfortabel som möjligt vid användning av vår tjänst. 

  

Säker

    Det är inte alltid lätt med dejtning på nätet och vi är medvetna om detta . Ofta finns det stora utmaningar som kan medföra många olika känslor . Därför har vi utvecklat detta system för att ge dig förtroende . Vi vill därför att du som medlem vill komma med tips om hur vi kan göra ett bättre jobb, så att vi kan erbjuda den bästa möjliga servicen.  

Framgångsberättelser

    Många singlar hittar varandra genom oss . Sweden Date hjälper dig hitta den sanna kärleken . Vi är glada att se att många finner lyckan med oss .  


Hitta rätt

    Sök igenom profilerna, ta god tid på dig för att leta efter de som du tycker verkar bäst. Leta efter ålder, intressen, jobb, civilstånd och bilder . Detta kommer att ge dig större chanser att hitta den rätta för en långvarig och trygg relation via Sweden Date .  


Konfidentiellt

    Hos Sweden Date kommer du alltid att vara säker. Låt inte den person du är i kontakt med påverka ditt privatliv. Här kan du chatta, kontakta, söka, kommunicera och flirta med många utan dem faktiskt vet vem du egentligen är . Låt din identitet förbli anonym. Du kan enkelt och säkert flirta, bli kär eller förälskad i en säker och anonym miljö .  


Alla typer av medlemmar

    Här hittar du det du söker, oavsett om du är singel, sambo eller gift. Du kan hitta vad du saknar hemma. Oavsett om du är singel, du känner dig ensam, behöver spänning eller en älskare. Allt är tillåtet, du vet själv vad du behöver för att göra ditt liv bättre. Ta fram det bästa av dig själv, och hitta den rätta för dig .  


Sökfunktioner

    Det viktigaste för dig är att göra dig den bästa möjliga profil text, med en bra bild, då detta kommer att öka dina chanser. Hos Sweden Date, finns det många sätt att hitta en partner. Hos Sweden Date kan du hitta på ett enkelt och bekvämt sätt flera hundra medlemmar, både killar och tjejer. Det finns ingen gräns för de möjligheter som väntar dig. Välj den ålder du söker från det område du bor, människor med fin bild. Så kommer du igång att flirta. Desto mer detaljerad profil du har om dig själv desto bättre är chanserna att du här kan hitta din drömpartne .   


Presentation

    När du skapar din profil, är det viktigt att göra den så fullständig som möjligt, ju mer detaljerar du har, desto större är chanserna att få träffar. Använd lager till din presentation, det gör den spännande, mångsidig och personlig. Föreställ dig väl vem du egentligen är, vilka egenskaper du har, liksom känslor och livshistoria. Många kontakter ger dig fler chanser att hitta den rätta. Baserat på din prestation, bildar besökarna ett första intryck av dig. Gör det bästa och uppdatera så ofta som möjligt. Här kommer din personlighet fram. Ladda upp den bästa och senaste bilden av dig själv, som visar vem du egentligen är, ge så mycket information som möjligt .  


Hör av dig

    Ta kontakt med den du vill. Hitta den du vill komma i bättre kontakt med. Det finns många möjligheter där ute, bara du vet vad du vill . Först är det viktigt att du lär dig så mycket som möjligt om den person som du kontaktar, läs presentationen, titta på bilden, ta reda på vad du är intresserad av att veta mer om. Fråga gärna om något du vet att personen är intresserad av, tveka inte att ställa en fråga varje gång, då kommer du igång. Berätta mycket om dig själv, och du kommer att se att du kommer i kontakt med många spännande, allvarliga, ödmjuka och trevliga ensamstående.  


Singel?

    En mångsidig presentation är mycket viktig, vilket ger stora möjligheter för en lyckad träff och kanske ett nytt spännande förhållande.  


Kontaktannonser

    Efter att du har gjort en bra presentation är du redo att leta efter den rätta. Du kommer att hitta spännande singlar för en eventuell match. Man vet aldrig förrän man försöke .

  

Dejting på Sweden Date

    Sweden Date är platsen där du kan hitta vad du letar efter. Här kan du chatta, skicka meddelanden, skapa profil beskrivning, bild och mycket annat så att du kommer att få möjlighet att uppfylla dina drömmar.  


Dating

    Här kan du hitta kärleken på ett säkert och enkelt sätt. Vi arbetar seriöst för att erbjuda dig bästa möjliga service för dig att hitta den person du har länge letat efter. Vårt supportteam är redo att hjälpa dig så mycket som möjligt på support@sms-dejting.com eller support nummer 020  0895462.  


Profil

    När du skapar en gratis profil för Sweden Date kan du fritt söka och leta efter spännande profiler.

  

Dina önskemål    Sweden Date uppfyller dina krav, vi vill hitta den som bäst passar dina behov och hur du vill att din drömpartner ska vara . Sweden Date vill att du ska hitta den rätta för dig, som du är kompatibel med, trots allt handlar det om din framtid med din nya partner.  


Sweden Date

    Här hittar du det du söker efter. Du kommer i kontakt med intressanta människor som är i samma situation som du. Du kan begära informella träffar, fantisera, drömma, bli kär och träffa den rätta för dig. Undvik krav och förpliktelser, bara låt det komma steg för steg. Här hittar du spänning, kanske ett one-night-stand eller blind date, och du kommer att hitta folk som letar efter samma sak som du. Ta reda på vad du vill, det finns inga gränser för det är din fantasi som sätter gränserna . Vårt moderna samhälle betonar andra önskemål än tidigare . Man vill vara nöjd i alla tänkbara aspekter, hitta vad som saknas i din normala vardag. Svaret hittar du hos oss, så kom igång. Vad väntar du på!  


Var trevlig och intresserad

    Att säga en rolig eller intressant fråga eller kommentar, ökar chanserna att få ett positivt svar och att samtalet kommer igång. Kom ihåg att du länge kommer att ta initiativet och visa intresse för andra. Även om många flörtar på nätet, är det fortfarande män som är de som oftast är bäst på att ta initiativet.  


Säg hans namn

    Nämn namnet på killen du chattar med. Det gör kommunikationen mer personlig.  


Visa känslor

    När du skriver din chatt text, är det tillåtet att visa känslor. Kom ihåg att det ska vara personligt och ge ett intryck av vem du är.  


Ge komplimanger

    Komplimanger är ofta uppskattade, bara de är uppriktiga och ärliga . Att fråga och visa intresse för den andra personen och ge komplimanger är något som både män och kvinnor uppskattar. 

  

Utstråla positivitet

    Du kommer långt med en positiv attityd, humor och glimten i ögat. Känn dig fri att prata om tidigare relationer som inte fungerat och vad du vill nu med en kommande partner. Brist på sex är ofta ett problem med tidigare relationer, och det är bra att prata om tidigare relationer.  


Beteende

    Använd sunt förnuft. Vi rekommenderar att du följer detta råd. Ge aldrig ut ditt fullständiga namn, adress, e-post, mobil eller kontonummer i din profil text eller i samtal med andra. När du avtalat träff, bör detta ske på en offentlig plats . Se till att ta med eller tipsa en vän om ditt möte och eventuellt när du är hemma. Ofta används pengar eller gåvor som lockbete för en dejt. Gå inte med på det, eller ta emot pengar för sex. Då blir du lurad, fall inte för liknande billiga trick!  


Initiativ

  Ta första steget, vänta inte på att någon ska kontakta dig. När du kontaktar någon visar du att du är intresserad och är villig att pröva lyckan. Ha tålamod och låt dig inte avskräckas, förr eller senare hittar du lyckan, desto bättre och snabbare du svarar, desto mer ökar chansen för träffar.  


Bilder

    Använd bild, det kommer att ge dig en större chans för att lyckas. Du kommer att få fler kontakter och trovärdigheten stiger . Det är lätt att ladda upp bilder från din dator till Sweden Date. Om du är inloggad hittar du här funktionen.  


Profil Text

    Kom ihåg, första intrycket betyder mycket, så det är viktigt att skriva en profil text som får dem intresserade av dig. En lång och spännande text är bättre än kort och intetsägande text.  


Personlig

    Skriv så personligt som möjligt, det kommer innebära att personen du kontaktar känner att du är mycket intresserad och du är seriös. Skriv gärna mycket om dig själv, ditt jobb, dina fritidsintressen, civilstånd och liknande. Ofta är det lämpligt ställa mer intressanta frågor om vad personen är intresserad av.  


Humor

    Det kommer att ge en positiv kontakt. Få din partner att må bra, avsluta meningar med ett leende, försök att uttrycka dina känslor med tecken. Det är alltid bra med lite humor bland det allvarliga .

       

Kemi

    Innan du kontaktar en profil, är det viktigt att du informerar dig om den, om den är förenlig med dina intressen och önskemål. Ju mer lik du är, desto större är chanserna för träffa . Inte bara utseendet är viktigt, tonen och kemin måste också stämma.  


Ärlighet

    Man kommer alltid längst med ärlighet, säg som det är, var inte rädd . Detta sätter andra pris på, visa din personlighet och vem du egentligen är. Enda du behöver vara är dig själv!