Hitta din virtuella chatt partner

Generella villkor

DREAM MEDIA 4U LTD
Företagets adress
Cariocca Business Park Suite 72
2 Sawled Road
Manchester M40 8BB
England
Company No 08283578
support@sms-dejting.com
Telefon nummer: 
+46850522225  
    

1. Information

 
Tryckfel, skrivfel, systemfel och eventuella förändringar kan inträffa . Villkoren för bruk av Sweden Date: Då ett meddelande i systemet “Sweden Date” skickas, ingås ett avtal mellan kunden och DREAM MEDIA 4U LTD, Cariocca Business Park Suite 72, 2 Sawled Road, M40 8BB Manchester, England, vilket hädanefter kallas Sweden Date . När kunden svarar på våra meddelanden accepterar kunden också våra allmänna villkor och du bekräftar att du har läst och förstått innehållet för användningen av Sweden Date . För att avsluta eller byta partner, kan du enkelt skicka kodordet  stopp till 72445 . Kom ihåg att börja varje meddelande med kodordet ”chat” .    


2. Sweden Date

 
 Det är enkelt att använda Sweden Date. Letar du efter en vän eller bara en virtuell chat-partner på nätet är denna SMS chat tjänsten för dig! Vi ger dig chansen att logga på och kommunicera på ett smidigt och lätt sätt med män och kvinnor via sms chatten.  Ett mycket simpelt och dessutom diskret sätt att dela fritidsintressen, fantasier, hobbys och dina drömmar med den som är rätt för dig. Ditt nummer kommer att alltid förbli anonymt när du brukar vår SMS-chat portal! Vi håller kontakten med Data Protection för att självklart ge anonymitet för dig som nyttjar chatt tjänst, med förbehåll för den svenska lagstiftningen. Bara skicka ett meddelnade, ta fram din bästa sida och hitta din smspartner här och nu! Hemsidan inte är ansvarig för den information som du anger på vår hemsida som tex din e-postadress eller andra personliga meddelanden. Hemsidans hemsida och tjänster ska inte användas för något olagligt ändamål. Allt innehåll på Hemsidan som vi har skälig misstanke att det handlar om olagliga ändamål, kommer att överlämnas till polisen. Vi har ett support lag som modererar vårt chat systemet, som visar dialoger och konversationer mellan användare. Informationen som du ger andra användare är utom vår kontroll och vi kan därför inte ta ansvar för ditt beteende, var noggrann med vilken information du delar med dig av till andra, speciellt personuppgifter och annan känslig information. Vi kan inte bekräfta trovärdighet av en medlems profil eller innehåll, vi tar inte heller ansvar för någon användares profil eller innehåll. Alla meddelanden som andra medlemmar skickar är utom vår kontroll; du godkänner att vi frånsäger oss allt ansvar från all kommunikation och innehåll som skickas till dig från andra användare, eller som andra användare skickar till dig. Detta är en SMS chatt tjänst som kostar 20 kr per mottagna SMS meddelande tills du skickar STOPP till 72445. Du kommer endast motta ett fakturerat meddelande som svar för varje meddelande som du skickar, maximalt fyra meddelanden kan mottas per minut. Detta är en variabel prenumerationstjänst.  Denna tjänst är bara för personer som är över 18 år. Sex chatt är inte tillåtet. Har du frågor om vår tjänst kan du kontakta oss gratis på kundnummer: 020 0895462 eller på vår mail: support@sms-dejta.com. Vänligen se på integritetspolicy och generella villkor för mer information. Tjänsten är levererad av Dream Media 4U LTD
      

3. Kostnader

 
Genom Sweden Date, kan du lätt hitta den du söker efter, välj bara vilket kön, område och åldersgrupp som är aktuell för dig, så känn dig fri att bläddra profiler tills du hittar den du tycker är mest spännande. Det är gratis att skicka ett meddelande via vår hemsidas bifogade formulär . Genom att svara på våra meddelanden accepterar du våra regler och allmänna avtal och du bekräftar att du har läst och förstått de för användningen av Sweden Date . Meddelandena skickas via UNWIRE och kostnaden är för att täcka kostnaderna för användning av detta system, och det kostar 20 kronor per meddelande som du skickar och det finns inga prenumerations avgifter . Systemmeddelande och speciella meddelanden debiteras 1 kr per meddelande.

          

4. Användare

 
Kunden måste ordna själv med konfigurationen, underhållning och användning av tekniken som krävs för Sweden Date, vi har inga krav på oss att ge stöd i detta område. Kunden behöver en egen användbar mobiltelefon med anslutning för att använda Sweden Date, detta är ett krav för att den mobila chatten ska kunna fungera på ett normalt sätt . Användaren är ansvarig för att dessa tekniska krav är uppfyllda .  

  

5. Sekretess

 
Sweden Date följer alla lagar och förordningar gällande sekretess . Diskretion är viktigt för varje användare och vid användande av vår SMS chatt portal är ditt nummer anonymt.Sweden Date lagrar en del information om användaren . Den personliga information som lagras krävs på grund av fakturering . På grund av att detta krävs, ger kunden tillstånd för Sweden Date att lagra data gällande leverantör, fakturering, chatt, operatör och personlig information då kunden använder Sweden Date . Sweden Date använder denna information för fakturering, tekniska och administrativa ändamål i enlighet med vår integritetspolicy . Genom användning av tjänsten via Sweden Dates klient är kunden i enlighet med vår integritetspolicy . För att avsluta eller för att ändra chatt partner kan kunden enkelt skicka kodordet stopp till 72445 . Kom ihåg att det inte är tillåtet att använda andra människors mobilnummer . För att förhindra missbruk, kommer din IP -adress registreras . Om du har frågor kan du självklart skicka ett e-post meddelande till support@sms-dejting.com eller ringa support nummer 020 0895462 och vårt supportteam kommer att hjälpa dig så fort som möjligt . Sweden Date är skyldiga att vidarefordra viss information till myndigheter vid misstanke om något brott .    


6. Ansvar

 
Sweden Date frigörs från eventuella användares krav och ansvar i brott mot avtalet mellan Sweden Date och användare, eller annat innehåll som är emot reglerna . Detta inkluderar alla kostnader inom rättsväsendet såsom advokat, rättsaks omkostnader och liknande .    

  

7.  Regler

 
Sweden Date är en dejtning sida där användarna kan umgås och chatta med varandra. Det är inte tillåtet att använda grovt eller sexuellt språk i samtalet med din chatt partner. De som inte följder denna regel kommer att bli blockerade och deras profiler raderas. Sweden Date är ingen vuxen sida, utan en social dejtning sida. För att använda Sweden Date måste användare vara minst 18 år, och kunden bekant med våra regler och förordningar . Du som kund är ansvarig för innehållet i den information som kunden delar med sig till sin partner. I strid med våra regler och förordningar, godkänner kunden att undanta Sweden Date alla anspråk, tvister och processer som kan uppstå på grund av brott mot förordningarna, inklusive missbruk av upphovsrätten, dåligt uppförande, rasism och trakassering. Vänligen notera att detta är en plats där det kan finnas vid tillfälle pornografiskt innehåll i chatt dialoger mellan medlemmarna . Det är inte tillåtet att publicera namn eller telefonnummer i samtal och i profil text, och vi rekommenderar att inte publicera någon personlig information från början med din partner . Vi har ett system som kontinuerligt övervakar innehållet i profilerna med de förbjudna ord som är kränkande eller mot svensk lag. Kommunikation mellan medlemmarna övervakas inte, men vi kan ta bort delar av profil text som inte följer våra regler och vi kan till och med stänga profiler temporärt . I dessa fall kommer vi att skicka en varning via sms om att ändra profilen, det är givetvis bara för dem som har valt att registrera profil . Vi kan stänga profiler som inte följer våra regler och förordningar, utan någon motivering . Detta händer endast med medlemmar med grovt oaktsamma handlingar mot våra allmänna villkor . Vid klagomål från medlemmar, har vi också möjligheten att kolla innehållet i chatt dialoger mellan medlemmarna för att fastställa ifall något brott mot våra regler begåtts .    


8.  Användarvillkor

 
Sweden Date kan ändra bestämmelserna i tjänsten när som helst på grund av vår egen bedömning genom att skicka förhandsanmälan innan ändringen träder i kraft . Om du inte samtycker till ändringen, kan du enkelt avboka ditt medlemskap genom att skicka kodordet stopp till 72445 . Ifall du inte gör det, ger du ditt samtycke till att du godkänner alla ändringar då du fortsätter ditt avtal med Sweden Date .

       

9. Förpliktelser

 
Kunden förpliktar sig att lagra på ett säkert sätt information och mobiltelefonen, så att inte en tredje part ska ha tillgång till dessa och missbruka tjänsten utan klientens samtycke. Ifall användaren skulle förlora tillgången till information och/eller mobiltelefon, är kunden skyldig att informera Sweden Date om detta, för att undvika förluster och få tjänsten avbruten . Om detta händer, och det uppstår kostnader för användaren är inte Sweden Date ansvarig eller ersättningsskyldiga för detta . Vid eventuella förluster måste detta rapporteras omedelbart till vår support e-post: support@sms-dejting.com eller vårt support nummer 020 0895462 så att tjänsten kan stoppas .    


10.  Klausul

 
Ifall tjänsten kommer att avbrytas, påverkar detta inte lagenligheten av återstående Klausuler . Dessa Klausuler är på obegränsad tid verkställbara och kan inte tillämpas så länge tjänsterna är aktiva .  

  

11. Marknadsföring

 
Sweden Date har möjlighet att skicka medlemmar nyhetsbrev, inbjudningar, information och annonser om våra tjänster via e-post och/eller SMS .    


12. Rättigheter

 
Sweden Date ger kunderna möjlighet att använda våra tjänster i enlighet med lagar och förordningar för att lagra, sprida och publicera innehåll med andra användare . Kunden ger oss tillåtelse att spara och publicera ditt innehåll inom ramen för användande i andra Medier som reklamfilmer, TV, radio, nyhetsbrev, inbjudan och information. Du ger oss också behörighet att hantera ditt foto för bästa möjliga bildkvalitet, för att uppfylla tekniska krav från olika nätverk .  Kunden garanterar att den äger alla nödvändiga rättigheter avseende innehåll och bilder och att dessa inte gör intrång i tredje parts rättigheter . Kunden garanterar med detta att den håller Sweden Date skadeslös mot alla krav som kommer mot personal, anställda, tjänstemän, direktörer och investerare i Sweden Date . Kunden är i överensstämmelse med Sweden Date har rätt att kopiera innehållet i kundens profil för användning i media relaterade produkter och tjänster i samband med eller i förbindelse med Sweden Date .

       

13.  Andra webbplatser

 
Genom att kunden använder tjänsterna hos Sweden Date, samtycker kunden till att all information från den mobila chatten kommer att finnas tillgänglig via olika sökmotorer, och att denna information blir tillgänglig för andra medlemmar som är registrerade hos Sweden Date och andra platser som är förknippade med mobil chatt .    


14. Tvister

 
I händelse av tvister kommer Sweden Date försöka lösa tvisten så snart som möjligt . Målet med Sweden Date är att alla kunder ska vara nöjda med våra tjänster . Sweden Date arbetar hårt för att hjälpa våra kunder få bästa möjliga användarvänliga service på ett säkert och diskret sätt . Ifall kunden skulle vara missnöjd med hur en tvist har hanterats av Sweden Date och vill lämna ett tvistfall till en domstol, kommer regler och lagar i England tillämpas. I fråga om tvister mellan medlemmar har Sweden Date inga rättsliga förpliktelser . Sweden Date avstår från alla anspråk, skadestånd och skulder som kan uppstå mellan två registrerade medlemmar i händelse av tvist, som till exempel handlingar och förföljelser i händelse av krav och tvister mot Sweden Date  .  


15. Användarvänlighet

 
Detta är en modern chattsida och vi använder den senaste och mest avancerade tekniken inom SMS chatt . Vårt mål är att ge kunden bästa möjliga chatt service för att kunden ska kunna hitta den rätta för honom eller henne på ett snabbt och enkelt sätt . Kom ihåg att börja varje meddelande med kodordet chat . Sweden Date önskar er lycka till!